Garnito AB satsar på Tuvelyckan

”Vi är glada över att vara med och utveckla bostadsområdet Tuvelyckan. Tillsammans med MTA kommer vi bygga 80 moderna hyreslägenheter med hög standard och trevliga materialval. Tuvelyckan med sin placering ligger helt i linje med vår strategi att fokusera på nordvästra Skåne. Hela idén med sin stationsnära placering, närhet till förskola och blandade boendeformer känns helt rätt för oss.” Säger Patrik Tano, VD för Garnito

Garnito AB är ett Helsingborgsbaserat privat fastighetsbolag med inriktning att äga och förvalta bostadsfastigheter. Verksamheten startade 1994 och består idag av ett tjugotal fastigheter. I vårt bestånd har vi bostadslägenheter, lokaler, parkeringsplatser samt garage.

Här i Tuvelyckan finns förskolan på promenadavstånd men här finns också skogen, stranden och havet. De nya fantastiska pendlingsmöjligheterna via Båstads station, som ligger alldeles intill är också en bidragande orsak att allt fler att flyttar hit.

Hyresrätterna kommer att byggas på en hörntomt som ligger centralt i området, mitt emot Båstad Nya Station och bredvid Torghuset med sina lokaler för handel och restaurang. Byggstarten är planerad till hösten 2018. Är du intresserad? Anmäl dig till Tuvelyckans nyhetsbrev på www.tuvelyckan.se Mer information om uthyrning kommer i slutet av 2018.

Fler nyheter

Till toppen