Det enkla livet i Båstad

Tuvelyckan – känn dig hemma och ge dig ut i världen vid Båstad station. Här kan du njuta av en bekväm och avkopplande livsstil i en trivsam småstadsmiljö med en unik närhet till kommunikationer och strandliv. I stadsdelen vid Båstads nya station har du goda förbindelser till andra delar av regionen och till städer som Malmö, Köpenhamn och Göteborg. För dig som är bilburen så tar du dig snabbt ut på E6:an och därifrån har du tillgång till hela landet.


Med närhet till stranden och havet får du tillgång till underbar havsluft och fantastiska badmöjligheter. Promenera längs stranden, ta ett dopp i det salta vattnet eller cykla in till Båstad stadskärna? Tuvelyckan erbjuder även arkitektur av hög kvalitet som passar perfekt för dig som söker ett trivsamt hem. Här finns allt från lägenheter till villor med ljusa och rymliga rum, hållbara material och ett stort fokus på mötesplatser och service.

play video

Se video!

Tuvelyckan
kvarter för kvarter

Titta närmre på Båstad nya stadsdel. Ta del av den planerade utvecklingen av Tuvelyckan. Här erbjuder vi alla typer av bostäder såsom villor, radhus och lägenheter. Utöver bostäder så finner du även ett fullgott utbud av butiker, restauranger, caféer, kontor och skolor mm.

10 Min

till Stranden

2 Min

till Tågstation

10 Min

till Centrum